Moombahteam boeken

Moombahteam boeken bij Artist Agency Nederland

Moombahteam-boeken

Moombahteam is bekend van de vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Moombahteam past binnen de mainstream line-up en schroomt niet voor het openen of afsluiten van een festival. Moombahteam boeken voor een optreden staat voor energiek, catchy en dansbaar. De live set bestaat voornamelijk uit eigen producties. Je herkent de Moombahteam sound uit duizenden! Erik is een technische, energieke DJ en weet feilloos in te spelen op het publiek. Hij levert tijdens ieder optreden een top prestatie, kortom; een pro! Moombahteam is regelmatig te horen op de Nederlandse radio en heeft een goede interactie met de vele fans op social media. Een optreden van Moombahteam boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Quotes
SLAM!: “Moombahteam staat voor gegarandeerd feest en vernieuwing”.
WildFM: “We willen nog veel meer van deze man horen en houden hem in de gaten”.

Het Moombahteam verhaal

Moombahteam is het creatieve product van DJ en producer Erik Groen. Erik is gepassioneerd, muzikaal en heeft zijn eigen kijk op muziek. Kenmerkend voor de producties van Erik zijn de details, baslijnen en ritmes met invloeden van moombahton, dancehall, reggae(ton), bubbling en EDM. Als drummer en percussionist is slagwerk een onmisbaar onderdeel voor de flow van zijn producties. Hierdoor heeft Moombahteam een exclusieve sound die niet te kopiëren is.

Moombahteam boeken?

Moombahteam boeken? Voor een vrijblijvende aanvraag of boeking kun je contact opnemen met Artist Agency Nederland. We voorzien je graag van informatie of checken direct de beschikbaarheid van Moombahteam voor je.

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen