Nakatomi boeken

Nakatomi boeken bij Artist Agency Nederland

Nakatomi boeken

Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorden ze Top 40-hits die nog groter waren dan de pupillen destijds. De top 15 doorbraaksingle Free, nr. 5-hit Sing en de ongekende meezing classic Children of the night (nummer 2 in de Nederlandse Top 40). Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box.

Producers Danski & Delmundo veroverden na Nakatomi de wereld van Zanzibar tot de Bananenbar met Alice Deejay en Vengaboys, maar de happy hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90’s Request op 3FM, Woensdag Hakkendag bij Ruud de Wild op 538, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

nakatomi-optreden

Nu 90’s feesten en festivals als paddenstoelen uit de grond schieten was de roep om de comeback van Nakatomi niet meer te negeren. Children of the night zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de originele zangeres, de spontane Rachel Spier zal als Nakatomi volledig live gaan touren.

 

Nakatomi boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Nakatomi neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Nakatomi. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 2995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen