Natasja Poels boeken

Natasja Poels boeken bij Artist Agency Nederland

Natasja-Poels-boeken

Trots op Jou. Zo heet de debuutsingle van de Deurnese zangeres Natasja Poels. De single werd gepresenteerd in de zaak van haar zus Ramona in Deurne: Koonings the Weddingplace. Natasja Poels zong het nummer – oorspronkelijk van Wesley Bronkhorst – als eerbetoon tijdens de opening van Koonings the Weddingpalace, begin oktober. Beelden van dat optreden werden een hit op Facebook en trokken ook de aandacht van Edwin van Hoevelaak, producent van onder meer André Hazes jr, Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en Nick & Simon. Geestelijk vader van het nummer, Wesley Bronkhorst was bij de presentatie aanwezig, net als Edwin van Hoevelaak. Natasja Poels boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

 

Trots op jou

Trots op jou – oorspronkelijk van Wesly Bronkhorst – bracht de zangeres een kleine twee maanden geleden ten gehore voor jongere zus Ramona, toen die bruidsmodewinkel Koonings in Deurne heropende. ,,Speciaal voor Ramona, want ik ben apetrots op haar.” Zij hield het niet droog en alles werd vereeuwigd door de filmploeg die aanwezig was om de festiviteiten vast te leggen.

Een facebook hit

Het filmpje sloeg in als een bom. ,,Het regende reacties van mensen die erdoor geraakt werden en hun persoonlijke verhaal kwijt wilden, maar ook werd het veel bekeken op Facebook.” Een ware Facebook-hit werd geboren. ,,Ik vertelde mijn achterban dat bij meer dan honderdduizend views ik ‘Trots op jou’ op single uitbreng.”

Videoclip

Die mijlpaal was al snel bereikt en dus dook ze de studio van Edwin van Hoevelaak in om een single én videoclip op te nemen. De dag na sinterklaas werd het plaatje gepresenteerd, als vanzelfsprekend bij Koonings The Wedding Palace. Een speciaal moment, in een bijzonder jaar. ,,Ik zing al precies veertig jaar”, klinkt het. Het begon al als vijfjarig meisje. ,,Ik zong heel de dag.”

De kleine Natasja, opgegroeid in Deurne, was hoteldebotel van BZN. Vanuit haar woonkamer in De Rips bladert ze enthousiast door een fotoalbum, waarin alle stappen in haar zangcarrière zorgvuldig zijn vereeuwigd. ,,Anny Schilder was mijn idool. Ik fantaseerde dat ik haar was en droeg dezelfde jurkjes enzovoorts.” Haar eerste ‘optreden’ herinnert Natasja Poels zich nog als gisteren. ,,Dat was voor mijn oudere buurmeisje Maria. Die paste vaak op.” Ook het klaslokaaltje op basisschool St. Willibrordus werd omgetoverd tot poppodium. ,,De kinderen zaten in carrévorm te luisteren.” Uiteraard volgde het zangkoor, en de soundmixshows die in de jaren tachtig een rage werden. Niet de minsten namen deel. ,,Ik bleef in een talentenjacht ooit Ilse DeLange voor.”

Comfortzone

Het bleek de opmaat naar een lange muziekcarrière. Als zangeres in de band Bad Habit was ze niet weg te slaan uit discotheken. Maar ook vormde ze ooit de One Woman Band. ,,Achter mijn keyboard zat ik in mijn comfortzone.” Vaak werd Poels geboekt voor bruiloften en verjaardagsfeesten. Gelegenheden dus waar de artiest niet de hoofdpersoon is. De Deurnese bleef niettemin aan de weg timmeren. Ze maakte ook naam als Helene Fischer’ tribute-artieste.

Natasja Poels boeken

Natasja Poels boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Natasja Poels  neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Natasja Poels. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 1695,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid

Zie ook: Ieder evenement in goede handen