Normaal Tribute boeken

Normaal Tribute boeken bij Artist Agency Nederland

Normaal-tribute-boeken-inhuren

Oerend Hard is een Normaal Tribute Band die het publiek een authentieke Normaal beleving biedt. Dat doen we door de muziek van Normaal optimaal normaal te spelen in de meest uitgebreide bezetting waar Normaal ooit mee werkte -dus met blazers- , met de beste muzikanten uit de regio en de originele instrumenten en versterkers. Daarnaast besteden we volop aandacht aan de presentatie van de band.  We zijn tevreden als ons publiek zegt “whoe … dit is écht høken!” Dié beleving, dáár doen we het voor!  Een optreden van de Normaal Tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland!

40 Jaar Normaal

Normaal Tribute Band “Oerend Hard” onderscheidt zich door nummers uit de gehele oeuvre van 40 jaar “Normaal” te spelen. Dus van 1975 t/m 2015. Oudere nummers worden afgewisseld met nieuwere nummers waar zelfs een complete blazerssectie op mee speelt. Natuurlijk alle bekende hits als Alie, Deurdonderen, Hiekikkowokan, Hummelo, Motorcross is O.H.I.O. en Oerend Hard worden gespeeld. Maar ook nummers welke de laatste jaren niet meer live ten gehore zijn gebracht door andere bands, worden door Oerend Hard gespeeld. Het gehele repertoire is met zorg uitgekozen en worden met veel respect voor de band en schrijvers gebracht.

Normaal tribute boeken

Een optreden van deze Normaal tribute band is een beleving met prachtige herinneringen aan de optredens van de band Normaal! De Normaal Tribute boeken? Voor het inhuren van de Normaal tribute band ‘Oerend Hard’ neem je eenvoudig contact op met Artist Agency Nederland. We voorzien je graag van informatie en beschikbare data.

Halve soul helemoal høken

Normaal speelde de laatste jaren met een blazerssectie. Bennie Jolink wou meer ‘soul’, zei hij. En dat werkt goed. Daarom speelt Oerend Hard ook een flink aantal nummers met vier blazers. Dat maakt het plaatje helemaal compleet.

Normaal tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Normaal tribute neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Normaal tribute. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage Festival:                         Vanaf € 4995,- excl BTW en Buma
Duur:                         2x 60 minuten
Omschrijving:           Geluid tot 1000p (inprikken kan ook)
Samenstelling:           band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen