OG3NE boeken

OG3NE boeken bij Artist Agency Nederland

OG3NE-boeken-inhuren

Hitgroep OG3NE bestaat uit de 3 zeer getalenteerde zussen Lisa, Amy & Shelley. O = de bloedgroep van hun moeder, G3ne = de genen die hen met elkaar verbinden. Het ongekende talent van OG3NE bleek al snel na hun spraakmakende auditie tijdens The Voice of Holland in 2014, die ze later wonnen. Ook tijdens het Eurovisie Songfestival in Kiev wisten de meiden hoge ogen te scoren. Ze zijn dan ook een veelgeboekte act tijdens feestweken of bedrijfsfeesten. OG3NE boeken bij doe je bij Artist Agency Nederland.

Junior Songfestival

In 2007 wonnen zij onder hun eigen namen het Junior Songfestival waarna platencontracten volgden met EMI en Cloud9. 
Er werden maar liefst 3 albums en meerdere singles uitgebracht waarvoor vader Rick bijna alle liedjes schreef en waarvan het liedje ’Fout Ventje’ (met ruim 5.000.000 views op YouTube) de grootste hit genoemd mag worden. Zij hadden een eigen theatershow en spraken meerdere hoofdrollen in voor Disney series als Zeke & Luther, Liv & Maddy.

Medio 2013 werd besloten te stoppen met zingen waarmee zij bewust kozen voor een einde van een geweldige carrière in de KidsPop, met de bedoeling ooit terug te komen, maar dan in de volwassen Popmuziek. Medio 2014 werd het drietal gevraagd auditie te doen voor The Voice of Holland, seizoen 5. Omdat dit programma een geweldige springplank is voor talent werd besloten om mee te doen onder de gloednieuwe naam OG3NE.

The Voice of Holland

Bij hun Blind Audition maakten zij een verpletterende indruk met hun BeeGees cover Emotion. Hierna hadden ze de keuze uit alle vier de coaches en kozen ze weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen 2 dagen stond hun liedje op nr.1 in de iTunes Top100 en was hun auditie de beste bekeken video van alle kandidaten. De Battle wonnen ze met het nummer ‘I see Fire’ waarmee ze ook de Top 10 van de iTunes Top100 binnenkwamen. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen belandt eveneens op de eerste plaats van iTunes.

OG3NE won in de halve finale the crossbattle met 78,5 procent van de stemmen. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer ‘Magic’ op. Deze single stond binnen een halve dag op nummer 1 in iTunes en is daarmee hun derde nummer 1- hit. Na een super spannende finale maakten de dames het tijdens de slot-uitzending ook helemaal waar! Ze kregen de meeste stemmen van het miljoenenpubliek en wonnen daarmee TVOH 2014. Medio maart scoren de dames hun 4e nr 1 hit “Cold”.

Songfestival

Na een verpletterende deelname aan het Avrotros programma ‘De Beste Zangers’ en de geweldige (uitverkochte) theatershow, Three Times a Lady, mocht het grote nieuws naar buiten worden gebracht: met het prachtige ‘Lights and Shadows’ vertegenwoordigden de meiden in 2017 ons land tijdens de Eurovision Song Contest in Kiev.

O3GNE boeken

OG3NE boeken met swingende tape-act (30 min.) of als gastsolistes bij bands/orkesten en HaFaBra (harmonieën, fanfares, brassbands)? Hiervoor geldt een aangepast tarief inclusief repetitie. OG3NE boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van OG3NE neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van OG3NE . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 5995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid

Zie ook: Ieder evenement in goede handen