OJKB boeken

OJKB boeken bij Artist Agency Nederland

OJKB-boeken

“Ouwe Jongens Krentebrood”; iedereen kent deze uitspraak, waarmee gezegd wordt dat alles helemaal in orde is, kameraadschap, ons kent ons. Deze toch wat ouderwetse kwalificatie is door de mannen van OJKB helemaal omgeturnd naar “hip en happening”, want zo mag je Nederlands hardst aan de weg timmerende DJ feestact wel noemen. In maar een paar jaar tijd is Ouwe Jongens Krentebrood uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit. OJKB boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Ouwe Jongens Krentebrood: 90s HITS IN EEN NIEUW JASJE ! Live @ Pump Up The 90’s

Er worden cookies gebruikt voor deze content.

Voorkeuren

OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood is een DJ Team bestaande uit ervaren rotten in de muziek branche: DJ Glenn B en Carlos Barbosa. Een heel uur lang non-stop feesthits door twee super energieke vakidioten. Glenn achter de ‘digitale’ wheels of steel bewapend met een microfoon, en Carlos als aanjager voor op het podium. Natuurlijk wordt je door Glenn en Carlos om je oren geslagen met de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt.

Wat de “Ouwe Jongens” anders maakt ten opzichte van vele andere formaties is het stuk “Live entertainment” op het podium met hun eigen hits zoals: Middelvinger, Plakkerig en Good To Go! Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. Guilty Pleasures worden natuurlijk niet vergeten, kortom: OJKB is een gekkenhuis! OJKB boeken wordt daarmee min of meer een feestgarantie voor jouw evenement.

Boeken

OJKB boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van OJKB neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van OJKB – Ouwe Jongens Krentebrood . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. OJKB is een nieuwe act en daarom nu (nog) voor zeer aantrekkelijke gage te boeken, de act duurt 60 minuten en is te bestempelen als “Het feest der herkenning” maar dan in een hedendaags jasje, de ultieme combinatie voor zowel het nieuwe als oude uitgaanspubliek! Met het strakke doch classic design van het artwork is OJKB een “musthave” in de programmering van uw uitgaansgelegenheid, club, zaal, café, kermis, feesttent of festival. OJKB boeken doe je rechtstreeks bij Artist Agency Nederland.

OJKB op Social Media:

www.ojkb.nl
www.facebook.com/ojkbNL
www.soundcloud.com/ojkb
www.youtube.com/ojkbTV
www.instagram.com/ouwejongenskrentebrood
www.twitter.com/OJKBlive

Volg ons op Instagram

Gage:                         € 1995,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen