PARTNERRUIL

PARTNERRUIL boeken bij Artist Agency Nederland

PARTNERRUIL Boeken

PARTNERRUIL boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Dit mega ervaren DJ/MC duo laat je springen, swingen en schuren tot je erbij neervalt. Een geoliede jukebox voorzien van energie en een dosis sexyness. Met een zomerse festival vibe brengen ze ieder feestje tot een hoogtepunt. PARTNERRUIL gooit diverse muziekstromingen in de blender met dikke hits, voorzien een eigen sausje, ultieme classics, feestelijke explosies tot dansbare deuntjes. Schuddende heupen, kolkende moshpits, hete dansjes en soms een stiekeme polonaise… Laat je verleiden om all-in te gaan, met PARTNERRUIL kan en mag alles! Zowel het feest openen tot een feest afsluiten en alles er tussen in, deze gasten passen zich graag aan. Het is de normaalste zaak, van zwetende feesttenten tot festivals: PARTNERRUIL! -XXX-

Boekingen PARTNERRUIL

Een optreden van PARTNERRUIL boeken doe je bij Artist Agency Nederland. PARTNERRUIL inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van PARTNERRUIL neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van PARTNERRUIL. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Vanaf vandaag bij ons te boeken: de premium dj act PARTNERRUIL.

Dit is een sterk en zeer ervaren duo. Deze (vrouw)vriendelijke alleskunners draaien breed, zomers, vlot, dansbaar, gezellig, herkenbaar en energiek. Met PARTNERRUIL op de poster is de aandacht getrokken; van tentfeest tot festival! Absoluut een aanrader voor vele evenementen en een DJ act die zeker waarmaakt op de podia!

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen