PartyfrieX boeken

PartyfrieX boeken bij Artist Agency Nederland

PartyfrieX-boeken-inhuren

De PartyfrieX zijn weer helemaal in vorm voor het nieuwe feestseizoen.

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café’s en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker. Voor hun single “Ik Moet Zuipen” zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat is in 2018 beloond met de Buma.NL Award Grootste Feesthit en is een onvervalste klassieker geworden. Niet alleen in Nederland, ook onze zuiderburen zijn fan van deze formatie. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: Naar De Klote en Vakantie! Al deze nummers zijn terug te vinden op hun debuutalbum: Partyfreak. PartyfrieX boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Bekend van:

  • Party Award Beste Partysingle voor Turbonaise
  • Finale Puur NL Carnavalskraker 2017 voor John (Met Z’n Accordeon)
  • Hits o.a. Turbonaise, Deze Kroeg (Ya Ya Jippie ), Leef Voor Het Weekend, Handen Omhoog, Meter Bier en Elke Keer Hetzelfde

PartyfrieX boeken

PartyfrieX boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van PartyfrieX neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van PartyfrieX. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 2295,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen