Patricia boeken

Patricia boeken bij Artist Agency Nederland

Patricia-van-Haastrecht-boeken

Patricia van Haastrecht studeerde af aan Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Ze deed mee aan de 4-months Intensive Course aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Volgde workshops van onder anderen Jeroen Krabbé, Karin Bloemen en Inge Ipenburg en zanglessen van Margot Giselle en Marcel Swerissen. Ze zong en speelde in de voorstellingen Toon, Liedjesman (2017), Vals Live on Stage (2016/2017), Peter Pan (2016), Ordinary Days (2015) en Ode aan Wilmink & Bannink (2014). Was vocalist bij Dinnershow Pandora, All You Need Is Love Kerstspecial (2017) en The Triolettes. Is mede-oprichtster van De Brug Musicaltheater. Ontving de Jos Brink Genesius Penning (2010).

Patricia boeken doe je bij Artist Agency Nederland. In het seizoen 2018–2019 bereikte ze de finale van The Voice of Holland. Ze is met een 2e plek naar huis gegaan. Ze werd geroemd vanwege haar geweldige verschijning, zangstem en -kwaliteiten.

Patricia boeken

Patricia boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Patricia neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Patricia. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
Extra:  Te boeken met backing vocals

Zie ook: Ieder evenement in goede handen