Q5 New Style boeken

Q5 New Style boeken bij Artist Agency Nederland

Q5 new style boeken

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups. Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance. Live will never be the same! Q5 New Style boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Coverband Q5 boeken

Q5 is veel meer dan alleen muziek, het is een concept waarbij muziek de basis vormt voor een totaalbeleving. Licht, video, sound en FX worden niet aan het toeval overgelaten, maar gaan voor elk nummer op de ontwerptafel. Q5 werkt hiervoor met technieken die tot voor kort alleen bij stadion acts gebruikelijk waren. Hiermee brengt de band een nieuwe standaard naar feesttenten, festivals en bedrijfsevenementen. Coverband Q5 boeken? Een uitstekende keuze!

 

Q5 New Style coverband

Voor een uniek stage design heeft Q5 de samenwerking gezocht met Hans Kodden. Deze ontwerper heeft een hand gehad in vele bekende decors en podia zoals die van De Wereld draait door, de Zwarte cross en vele andere. Het stagedesign van Q5 kenmerkt zich door 25 losse videopanelen die samen optisch 1 gigantisch scherm vormen. Daartussen draaien maar liefst 28 movingheads en zitten 54 ledstrips over het hele podium verwerkt. Dit eigenzinnige en vooruitstrevende design geven Q5 het echte WAUW-effect! Indien op de locatie gebruik wordt gemaakt van RGB zaal verlichting, dan is het zelfs mogelijk om de hele locatie mee te laten kleuren met de lichtshow van Q5. Hierdoor krijgt niet alleen het podium, maar ook de rest van de locatie de juiste sfeer op het juiste moment.

 

Q5 New Style show

Het unieke concept en de populariteit van Q5 blijven niet binnen onze landsgrenzen. In Duitsland timmert Q5 al enkele jaren aan de weg en is inmiddels een gevestigde naam in de Duitse megatenten, discotheken en festivals. Naast Nederland en Duitsland speelde de band de afgelopen jaren onder andere in Spanje, België en Oostenrijk op (tent)feesten, internationale bedrijfsevenementen en sportevenementen.

Q5 New Style boeken

Coverband Q5 New Style boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Q5 New Style neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Q5 New Style. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Coverband Q5 boeken? Een uitstekende keuze!

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 6495,- excl BTW en Buma
Duur:                         3x 45 minuten
Omschrijving:           Ledwall en Geluid tot 700p
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen