UK Queen boeken

UK Queen boeken bij Artist Agency Nederland

UK Queen boeken

UK Queen, met op front de charismatische Alexander Koronka, werd gevormd uit een liefde voor het reproduceren van Queen’s tophits met topmusici. Op verzoek van Ambassadors en Royalty toont Alexander (Al) zijn zelf uitgekozen liveband als ‘Freddie Mercury’ en treedt hij al meer dan tien jaar op voor publiek van over de hele wereld, waaronder Malta, India, het Midden-Oosten , Scandinavië, het Verenigd Koninkrijk en in heel continentaal Europa. Doelgroepen kunnen variëren van een select aantal tot tienduizenden. Een optreden van UK Queen kenmerkt zich door grote gelijkenissen op gebied van zowel sounds als ook looks. De band weet het origineel namelijk bijzonder goed te evenaren! Een optreden van UK Queen boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

UK Queen shows

UK Queen probeert een complete ‘musical experience’ te creëren en kan vergezeld gaan van klassieke kwartetten of topsopranen om liedjes af te leveren zoals ‘Barcelona’. Klassiek opgeleid, speelt Alexander ook solo, of met / zonder zijn band en een orkest van 80 muzikanten, afhankelijk van de grootte van het evenement. Met verbazingwekkende vaardigheden en energie op het podium, is Alexander’s wens niet alleen om de grootste hits van Queen getrouw te reproduceren, maar om de muzikale reis van een publiek uit te breiden door meer en meer mensen kennis te laten maken met het werkelijk magnifieke en brede repertoire van Queen, vergezeld door alleen de allerbeste muzikanten. He will ‘Rock You’, ‘He Will ‘Deliver’!

UK Queen boekingen

Een optreden van UK Queen boeken doe je bij Artist Agency Nederland. UK Queen inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van UK Queen neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van UK Queen. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage Festival:                         Vanaf € 1995,- excl BTW en Buma
Duur:                         2x 50 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen