RadioRave boeken

RadioRave boeken bij Artist Agency Nederland

RadioRave boeken bij Artist Agency Nederland

Twee ervaren DJ’s slaan de handen in één. Succes verzekerd! Ben jij klaar om compleet uit je dak te gaan en te Raven voor je leven met dé radio DJ’s van Nederland? DJ’s Menno de Boer en Barry Paf (538) nemen je mee naar de vetste hits en tofste beats! RadioRave boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een optie te plaatsen.

Of het nu gaat om de grote evenementen als Koningsdag, de Nijmeegse Vierdaagse, de regionale tentfeesten of de grootste clubs. Geen enkel publiek kan blijven staan bij deze wervelende RadioRave! Na jaren samen draaien zijn Barry en Menno compleet op elkaar in gespeeld en weten ze 1 ding zeker: 1 + 1 = 3. Iedere dancezone transformeert in een extatisch feest.

Met de RadioRave bouwen ze door op hun  jarenlange feestervaring. Een concept dat verder gaat dan alleen muziek. Het gaat om een beleving en gevoel: Feesten alsof morgen niet bestaat. De RadioRave is een concept dat uitblinkt door de een high energy show met te gekke pieken! In diverse shows van 60 min tot 4 uur wordt in korte explosieve blokken het dak er vanaf gedraaid. Een ding is zeker: Je wilt nooit meer naar huis!

RadioRave boeken

RadioRave boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van RadioRave neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van RadioRave . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

RadioRave show mogelijkheden

De Radiorave is te boeken als complete show met avondvullend programma.
Je kunt kiezen voor een show van 3 of 4 uur.

Wat kan je verwachten
– Een DJ in het voorprogramma
– Menno de Boer en Barry Paf
– Licht en geluid tot 1000 personen
– 100 LED Foam Sticks
– En de echte RadioRave Caps worden verloot
– Raven voor je Leven
– Een spectaculaire show.

Duur:                   3 of 4 uur

Omschrijving:      Incl. Techniek en Goodies

Samenstelling:     2 personen

 

INPRIKKEN

Wil je de RadioRave liever korter boeken of plaatsen binnen een bestaande line up?
Dan kies je voor de inprikset van 60, 90 of 120 minuten.

Duur:                   1x 60, 90 of 120 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     2 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen