Rave van Fortuin boeken

Rave van Fortuin boeken bij Artist Agency Nederland

Rave van Fortuin boeken doe je bij Artist Agency Nederland

De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder kwartier op een gloednieuw feest getrakteerd. Het resultaat? Eén groot feest der herkenning en een avond bomvol afwisseling. Wanneer de ene DJ nog bezig is met opzwepende classics staat de volgende alweer klaar met een portie onvervalste meezingers. Een perfecte invulling voor je festival op tentfeest! Rave van Fortuin boeken bij Artist Agency Nederland.

Rave van Fortuin op de grote podia

Er is voor ieder wat wils; Guilty 90’s, Hip Hop, Après Ski, Hakkûh, Zomerhits, Springen en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of de DJ’s en presentator weten er wel raad mee. Van mainstage tot tentfeest, van lustrum tot poppodium en van carnaval tot festival… deze heren pakken je op en laten je niet meer gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Rave van Fortuin al podia heeft mogen betreden als Solar Weekend, Mysteryland, TivoliVredenburg, Ziggo Dome, Effenaar, Zwarte Cross, Paaspop, 013 Tilburg en ga zo maar door! Rave van Fortuin staat voor onversneden feest, muzikale afwisseling en pure energie. Stilstaan bij deze gasten is niet alleen verboden, het is ook nog eens onmogelijk!

Rave van Fortuin boeken

Rave van Fortuin boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Rave van Fortuin neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rave van Fortuin. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. De mannen van Rave van Fortuin zijn meesters in het neerzetten van het perfecte feestje en hebben dit ruimschoots bewezen op de grotere festivals van ons land. Staan ze binnenkort ook bij jou in de feesttent? Neem vandaag nog contact voor informatie!

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     5 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen