Rene Karst boeken

Rene Karst boeken bij Artist Agency Nederland

Rene-Karst-boeken

Hij valt niet te missen door zijn markante voorkomen en karakteristieke bril: Rene Karst. Natuurlijk heeft René door de jaren heen al verscheidene hits op zijn naam staan, maar met ‘Liever te dik…’ scoorde hij samen met Stef Ekkel een mega hit! Ook zijn nieuwste single is er weer één waar je niet omheen kunt.  “Nananananana… Atje voor de sfeer!” Het is dé hit van dit moment. In iedere feesttent, in ieder café, op iedere hoek van de straat: overal hoor je Atje Voor De Sfeer.. en dóet iedereen een Atje Voor De Sfeer! De feesthit van Rene Karst staat inmiddels al weken op 1 in diverse hitlijsten, is een knaller op Radio 538 en staat zelfs in de Viral Top 10 van Spotify..! Boek Rene Karst dus nu voordat het te laat is. Met zijn 30 minuten durende tape optreden zet Rene, gewapend met gitaar, ieder feest gegarandeerd op z’n kop, want naast Atje komen natuurlijk ook zijn grote hits “Liever Te Dik In De Kist” en “Supergave Tijd”  voorbij. En Atje Voor De Sfeer heeft nu al bewezen dat het naast sfeer verhogend ook zeer omzet verhogend werkt! Waar wacht je nog op..! Een optreden van Rene Karst boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Over Rene Karst

In 2007 werd met het nummer  ‘Supergave Tijd’ de eerste hit geboren voor Rene Karst. Hij krijgt er zelfs landelijke bekendheid mee. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 10 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten. Stef en Rene daarom ook samen te boeken voor uiteenlopende evenementen, waarbij ze in totaal bijna een uur lang de complete zaal met veel liefde op zijn kom komen zetten.

Rene Karst boeken

Een optreden van Rene Karst boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Rene Karst inhuren? Voor meer informatie over een optreden van Rene Karst neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rene Karst. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Een combinatie optreden van Stef Ekkel en Rene Karst boeken voor je evenement? Ook dat is geen probleem. We voorzien je graag van meer informatie.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 2595,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen