Rolf Sanchez boeken

Rolf Sanchez boeken bij Artist Agency Nederland

Rolf-Sanchez-boeken-inhuren

De Nederlandse Latin artiest Rolf Sanchez deed in 2011 mee aan de Nederlandse X-Factor en werd daarmee bekend bij het grote publiek. Vooral het nummer Yo No Se Mañana sloeg in als een bom. De televisie show bracht hem echter niet genoeg en zo besloot hij naar zijn land van herkomst af te reizen: De Dominicaanse Republiek. Die beslissing heeft hem geen windeieren gelegd want sindsdien is zijn bekendheid exponentieel gegroeid. Zijn eerste single Ave Maria kwam uit in Nederland en werd uitgebracht op Sony Benelux. Met zijn verhuizing naar Miami in 2016 was de eerste stap in de VS gezet en volgde de platencontracten. In 2019 maakt het grote publiek kennis met Rolf Sanchez door zijn deelname aan het programma Beste Zangers, waarin hij keer op keer de kijkers weet te verbazen met zijn optredens. Een optreden van Rolf Sanchez boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Billboard Top100 Latin American

Na het tekenen bij een van ‘s werelds grootste platen labels, Sony, volgde een reeks mega hits die begon met de plaat Por Si No Te Vuelvo A Ver. Het nummer bereikte een nummer 1(!) positie op de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst en deed het aantal boekingen toenemen. Wat ervoor zorgde dat Rolf zijn podiumervaring kon blijven perfectioneren. Maar het bleef niet bij bij deze hit. Het nummer Que se Siente scoorde in Amerika wederom een nummer 1 plek in de hitlijsten. Maar ook het nummer Vas Estender dat in januari 2017 uitkwam stond maar liefst 12 weken in de Billboard charts. Het zorgde ervoor dat hij in de studio belandde met de ster-producers uit de Latin scene die onder andere hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerde.

Rolf Sanchez – Voy a Bailar

Rolf Sanchez zorgde er eigenhandig voor dat ook Nederland warm begint te lopen voor Latin muziek, en doet dat onder andere door eind 2017 de plaat ‘Voy a Bailar’ met featurings van Boef en Ali B, uit te brengen. En voor wie denkt dat dat al een aardig CV is, heeft Rolf nog veel meer in petto en laat hij in 2018 zijn acteerkunsten zien in de film Verliefd op Cuba en heeft zijn nieuwste single Te Va Doler al 20 weken een positie in de charts: nr. 14 in de Tropical Songs chart van Billboard.

Rolf Sanchez boeken

Een optreden van Rolf Sanchez boeken doe je bij Artist Agency Nederland.  Het is zowel mogelijk om Rolf Sanchez te boeken voor een tape optredens van 1x 30 minuten als ook een optreden inclusief band. Het Latin Society Orchestra begeleidt Rolf Sanchez in een show van een uur. Voor meer informatie over de optredens van Rolf Sanchez neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rolf Sanchez. Rolf Sanchez inhuren voor een optreden? Informeer naar de mogelijkheden. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         Op aanvraag
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen

.