Ronnie Ruysdael boeken

Ronnie Ruysdael boeken bij Artist Agency Nederland

Ronnie-Ruysdael-boeken

Voor wie Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje. Ook al zie je hem voor de tiende keer; ieder optreden is weer een grote verrassing. Overal waar hij komt overlaadt hij zijn gasten met zijn koffer vol vlaggetjes, kaarten, stickers of wat hij maar weet te bedenken. Je publiek keert altijd met een glimlach van oor tot oor huiswaarts. Ronnie Ruysdael boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De Koning van de Polonaise

Sinds de opsplitsing van de Sjonnies in januari 2010 treedt Ronnie als solo-artiest op in heel Nederland. In zijn glimmende outfit en voorzien van bakkebaarden en gouden tanden zingt hij met zijn eigen onvervalste stemgeluid zowel de oude Sjonnies-hits ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Roos in je blonde haren’, ‘de Bostella’  en ‘Zwemmen zonder slip’ als ook zijn latere nummers, waaronder  ‘Eet veel bananen’, ‘Ayayayay’, ‘Friet met Mayonaise’ en ‘De koning van de Polonaise’. Een optreden van Ronnie Ruysdael past ALTIJD en OVERAL. Zowel zijn teksten als performance zijn origineel, geestig en voor een breed publiek toegankelijk. Neem daarom vandaag nog contact op met ons voor meer informatie en beschikbaarheid.

Ronnie Ruysdael boeken

Ronnie Ruysdael boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Ronnie Ruysdael neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Ronnie Ruysdael. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 2395,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           1 zanger

Zie ook: Ieder evenement in goede handen