Rudi Rozenberg boeken

Rudi Rozenberg boeken bij Artist Agency Nederland

Rudi Rozenberg boeken

De meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”. Rudi Rozenberg boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Over Rudi Rozenberg

Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maar soms komen ze ook met de trein of auto). Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

Rudi Rozenberg Live

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rudi Rozenberg een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begint al gelijk goed met zijn nieuwe single, een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après ski König: DJ Maurice.

Rudi Rozenberg boeken

Rudi Rozenberg boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Rudi Rozenberg neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Rudi Rozenberg. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 695,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Standaard geluid tot 250p
Samenstelling:           1 zanger

Zie ook: Ieder evenement in goede handen