Ruud Feltkamp boeken

Ruud Feltkamp boeken bij Artist Agency Nederland

Ruud Feltkamp dj boeken

Ruud Feltkamp werd geboren in Amsterdam op 2 oktober 1989. Al op driejarige leeftijd wist hij het al heel zeker: hij wilde acteur worden! Zijn droom ging op zesjarige leeftijd al een klein beetje in vervulling toen hij naar de NKT Theaterschool (Nederlands Kindertheater school) in Purmerend mocht.

Naast zijn filmrollen in onder meer ‘Kruimeltje’ en ‘Kees de Jongen’ was Ruud ook te zien in diverse televisieseries. In zijn examenjaar van het IVKO (Individueel Voorgezet Kunstzinnig Onderwijs) startte hij in 2006 bij de RTL soapserie “Goede Tijden, Slechte Tijden” waarin hij de rol van Noud Alberts vertolkt. In 2009 speelde Ruud in de film “Lover of Loser”, een verfilming van het gelijknamige boek van Carry Slee. Naast zijn acteerwerk kun je Ruuds stem ook nog herkennen in de animatiefilm “Surf’s Up”, waar hij een stemhoofdrol heeft vertolkt.

In zijn vrije tijd houdt Ruud zich bezig met zeilen, snowboarden en het mixen/draaien van muziek. Deze laatste hobby wordt steeds serieuzer nu hij steeds meer grote muziekklussen binnensleept als DJ. Ruud draait al jaren in clubs en discotheken in Nederland en ook buiten onze grenzen. Anno 2014 legt Ruud zich steeds meer toe aan het ook zélf produceren van muziek. Dit resulteerde in december 2014 in zijn eerste single ‘Listen’, een co-productie met Propulsive. Eind juni 2015 komt zijn tweede single ‘Dirty’ uit.

Na deelname aan Expeditie Robinson in 2012 krijgt Ruud in 2013 weer een rol in een film namelijk ‘de Toscaanse Bruiloft’ onder regie van Johan Nijenhuis welke eind januari 2014 in première gaat.

Ook door presenteren heeft Ruud zijn aandacht gekregen. Na het volgen van presentatie coaching van Rik Luijcs krijgt Ruud de mogelijkheid om dit in praktijk te brengen als online backstage presentator bij het programma ‘The Hit’ wat uitgezonden wordt bij RTL5. Ook wordt hij gevraagd om bij de GTST quiz op RTL4, medio zomer 2014, de presentatie als side kick van Carlo Boszhard te worden. In oktober 2014 ontvangt Ruud de ‘Televizier Talent Award 2014’ voor zijn debuut als presentator en zijn loopbaan als acteur.

Een optreden van de Ruud Feltkamp boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Ruud Feltkamp neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Ruud Feltkamp. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Duur:                   1x 90 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen