Scrum boeken

Scrum boeken bij Artist Agency Nederland

Scrum-boeken

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts gaat… Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 12 jaar reeds kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek – net als de band zelf – laaiend enthousiast. Vanaf 2015 komt er met zanger Léon een nieuwe energie binnen de band. Dit heeft grote invloed op de muzikale richting de looks & feel van de band. De duidelijk nieuwe koers kenmerkt zich door een volwassener geluid, waarbij Scrum garant blijft staan voor eerlijkheid, enthousiasme en energie. Scrum boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De Geschiedenis van Scrum

In april 2004 ziet Scrum het levenslicht. Een live-EP wordt datzelfde jaar nog uitgebracht. Na vele festivaloptredens presenteert de band eind 2006 haar debuutalbum Pro Libertate waaruit in 2007 een top-100 notering van het nummer Drunk Again voortkomt. In 2008 reizen de muzikanten naar Schotland, wat de basis zal worden voor de akoestische carrière van de band.

Night at the Pub

In datzelfde jaar verschijnt een akoestische live-EP van een optreden in het voorprogramma van The Dubliners. Vele festivals in binnen- en buitenland volgen. In 2010 brengt de band haar tweede studio-album uit: Killing Time. Op dat moment is de band ook succesvol in de Nederlandse theaters met haar eigen ‘theaterkroeg’, wat resulteert in de release van de DVD A Night at the Pub (2012) en een eigen single malt whisky Fior Càirdeas (2012).

De band bestaat uit: Léon (zang), Marco (bas, piano, accordeon), Robin (gitaar, mandoline), Oscar (drums), Fred (bagpipes, tinwhistle) en Corné (viool, mandoline).

Nieuwe single en album release

Scrum heeft in maart 2018 haar nieuwe single gereleased: Hold My Hand. Het is een reactie op het gevoel van onmacht dat je overspoelt als je de radio, TV of social media aanzet en je geconfronteerd wordt met het ene nare bericht na het andere. De boodschap van het nummer ‘Hold My Hand’ is simpel: als we handen vasthouden dan staan we dichter bij elkaar, zijn we verbonden en is er geen ruimte voor geweld.

Hold my hand, that is all I need #holdmyhand     
Beluister het via:  iTunes   Google Play   Spotify

Scrum boeken

Scrum boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over een optreden van Scrum of om direct een vrijblijvende optie aan te vragen voor een Scrum optreden. We zijn bereikbaar via contact@artistagency.nl of op ons kantoornummer 0523 208 007

Gage:                         € Op aanvraag
Duur:                         1x 60 minuten
Omschrijving:           Excl. techniek
Samenstelling:           Band (6 personen)

Zie ook: Ieder evenement in goede handen

Scrum Online:

facebook.com/scrummusic
instagram.com/scrummusic
twitter.com/scrummusic
youtube.com/scrummusic
scrummusic.com