Snollebollekes boeken

Snollebollekes boeken bij Artist Agency Nederland

Snollebollekes-boeken-inhuren

De populairste feestartiest van dit moment: Snollebollekes. Met o.a. een BUMA NL award op zak voor beste single (Vrouwkes), meerdere Party Awards en de vele hits die op zijn naam staan mag Snollebollekes met recht de grootste feestartiest worden genoemd die ons land rijk is. Met carnaval niet weg te denken van de feesten onder en boven de grote rivieren. Ook daarnaast is Snollebollekes een veel geboekte act tijdens feestweken en evenementen. Snollebollekes boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Snollebollekes populairste feestact

In 2014 werd Snollebollekes opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management). In vijf jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen Nondeju’ én, de grootste feesthit sinds bittergarnituur, ‘Links Rechts’. Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot koeienstal en of het nu maandag is of Koningsdag: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts. Ook de lijst met successen van Snollebollekes puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar.

Snollebollekes in het Gelredeome

In 2019 kwam daar een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse worstenbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome.
In 2020 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome.

Boekingen Snollebollekes 

Met 2 uitverkochte concerten in Gelredome in 2019 schiet Snollebollekes helemaal uit zunne panty! De shows beloven een spektakelstuk te worden dat zijn weerga niet kent. Snollebollekes boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen voor Snollebollekes. We helpen je graag naar een onvergetelijk evenement!

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 15.000,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           1 zanger

Zie ook: Ieder evenement in goede handen