Sophie Francis boeken

Sophie Francis boeken bij Artist Agency Nederland

Sophie-Francis-boeken

sophie francis DJ boeken

Al op jonge leeftijd wist Sophie Francis dat muziek haar ding was. Ze volgde dj-lessen in Eindhoven en met wat vrienden begon ze al snel met het maken van eigen nummers. Ondertussen was ze menig avond terug te vinden achter de draaitafels onder de naam Sophie’s Choice, wat in het najaar van 2015 Sophie Francis werd. Al dat jaar tourde ze door Zuid-Afrika en was ze te zien op de nationale tv.

Eerste singles

Begin 2016 verschijnen haar eerste singles, Drop Of A Dime, Up In This en Bad Boy waarmee ze onder meer de steun van Ummet Ozcan, Thomas Gold en Tiësto weet te winnen. Haar vierde track, Annihilate, wordt op Soundcloud meer dan twee miljoen keer aangeklikt. Ondertussen rondde ze haar studie af. Walls is haar eerste vocale single die in het najaar verschijnt en door Radio 538 wordt uitgeroepen tot Dance Smash.

Nieuw label

Met 2017 in aantocht belde een nieuw label en eind januari tekende Sophie een deal met Spinnin’ Records. Haar eerste single “Without You” werd in februari uitgebracht met een unieke en eigenzinnige video. Haar vervolgsingle “Lovedrunk” verscheen in mei en bevat een krachtige vocale punch die teruggrijpt op de rasperige grit van Janis Joplin. Spinnin’ heeft duidelijk gemaakt dat Sophie een prioriteit is voor hen en heeft haar opgenomen op de Spinnin’ Sessions in Miami en hun podium op Tomorrowland in België.

Ultra Music Festival – Miami

Over Miami gesproken, Sophie vond het geweldig om tijdens haar eerste show in de VS op te treden op niemand minder dan het Ultra Music Festival op het Worldwide podium, waar ze zowel het publiek als het live stream-publiek wegblies. Duizenden nieuwe fans maakten na haar optreden gebruik van de sociale media om haar set te bestempelen als een van de beste optredens op Ultra2017 en het bevestigde haar nieuwe status als festival headliner. Na haar set werd Sophie door Billboard Magazine uitgeroepen tot een van Ultra Music Festival’s Top 5 Female Performances.

Het was ook rond deze tijd dat Sophie werd genoemd in de prestigieuze “Top 25 Most Influential Artists Under 25” door Spotify NL. Ze krijgt gezelschap van onder andere collega-artiesten Martin Garrix en Oliver Heldens.

Top festivals

Sophie Francis is in 2017 afgestudeerd aan de middelbare school en tourt sindsdien internationaal, met nu al een enorme populariteit in Azië waar ze heeft gespeeld op Ultra Korea, Ultra Beijing, Ultra Japan, EDC Asia en een enorme hoeveelheid geweldige clubshows. Natuurlijk zijn de zomers gevuld met top festivals over de hele wereld waaronder; Palmesus in Noorwegen, Parookaville en AirBeatOne in Duitsland, en Tomorrowland in België om er een paar te noemen.

Sophie Francis bracht ‘Stay Up’ uit, dat meer dan 13 miljoen streams heeft ontvangen. Haar releases rond die tijd; ‘Weekend Love’, ‘Lose My Mind’ en ‘On My Way’, zorgen voor in totaal 40+ miljoen streams op Spotify. In 2019 bleef ze de wereld rondtoeren en landen als Mozambique (African Fashion Week) en Guatemala (Holy Colour Festival) toevoegen. Tijdens haar zware tourschema vond Sophie de tijd om wat meer muzikale magie te creëren en een meer clubachtige sound uit te brengen met “Six Pack”, “Roll Up” en “A-FREAK-A”. Dat laatste nummer brengt je echt terug naar een groot deel van Sophie’s leven in Afrika dat haar inspireerde voor het nummer. Dit jaar staan er al een aantal releases gepland waarvan we zeker weten dat het hits worden! Blijf op de hoogte van veel spannende en nieuwe dingen die gaan gebeuren.

Sophie Francis boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Sophie Francis neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Sophie Francis. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

Gage:                         Vanaf € 1995,- excl BTW en Buma
Duur:                         60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen