Spice Girls tribute boeken

Spice Girls tribute boeken bij Artist Agency Nederland

Spice-Girls-tribute-boeken-Totally-Spice-boeken

Totally Spice is een Nederlandse Spice Girls tribute band die je terugbrengt in de Spice Girls wereld. Vijf professionele zangeressen zingen de hits van de Spice Girls, waarbij de iconische outfits en originele danspasjes natuurlijk niet mogen ontbreken. Denk aan ‘Wannabe’, ‘Who Do You Think You Are’, ‘Spice Up Your Life’, ‘Stop’, ‘Say You’ll Be There’ en ‘Viva Forever’! Get ready to re-spice your life with some sweet 90’s nostalgia! Deze unieke Spice Girls tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Totally Spice – Spice Girls Tribute

Totally Spice, Spice Girls Tribute, is een tribute uit NL en wat voor één: De lead- en meerstemmige zang is 100% live. Ook alle bekende ‘moves’ worden tot in de perfectie beheerst. Het is vooral de combinatie van trefzekere zang en dans die deze tribute uniek maakt.Van 1996 tot 2001 de bestverkopende meidengroep aller tijden met meer dan 45 miljoen verkochte albums en ruim 30 miljoen singles. In 2012 traden de Spice Girls nog een keer op ter ter gelegenheid van de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen. Maar met deze tribute kun je veel vaker genieten van de jaren 90 hits van deze meiden.

Spice Girls tribute boeken

De beste internationale Spice Girls tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. De ideale act voor menig 90s en Zeroes evenement. Ook is de Spice Girls tribute erg geschikt voor bedrijfsfeesten die opzoek zijn naar een feestje! Voor meer informatie over een optreden van deze unieke Spice Girls tribute neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Totally Spice, dé Spice Girls tribute. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage:                         Vanaf € 2295,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen