Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel boeken bij Artist Agency Nederland

Stef-Ekkel-boeken

Muziek is Stef Ekkel op het lijf geschreven. Op 4-jarige leeftijd had hij al een enthousiaste schare fans die hij vermaakte in Cafe de Boterton te Kampen. Voor de vaste gasten was zijn toekomst duidelijk, het kon niet anders of Stef zou van zingen zijn carrière maken. Aan het einde van zijn tienertijd gaat Stef serieus aan de slag en zijn eerste single ‘Op Een Terrasje’ slaat direct aan. In 2006 breekt Stef landelijk door met De Woonboot. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee en vele succesvolle singles volgen. Stef Ekkel boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Liever te dik in de kist

In de zomer van 2016 scoorde hij vrijwel uit het niets misschien wel dé zomerhit samen met René Karst. ‘Liever te dik in de kist…’ (dan weer een feestje gemist) galmde op mening festival en camping!

Die Griekse Melodie

“Die Griekse Melodie”, “De Tijd Stond Even Stil”, “Een Koffer Vol Met Dromen” en nog een tiental andere singles werden stuk voor stuk hits. De een wat groter dan de ander, maar allemaal groot genoeg om hele volksstammen te laten meezingen. Het waren grote successen waarmee hij een vaste gast werd bij de vele lokale, regionale en landelijke radio en TV stations.

De Woonboot

Stef bleef zijn fans van het eerste uur, de piratenstations, altijd trouw. Onvermoeibaar en ondanks een overvolle agenda, bleef hij hun steunen en bezoeken voor interviews. Dat deze liefde niet van één kant hoefde te komen bleek wel toen de single “De Woonboot” in 2006 op de markt kwam. Massaal werd de plaat door de piraten gedraaid. Het liedje werd, mede door de herkenbare stem van Stef, een van de grootste Nederlandstalige hits van de afgelopen jaren.

De grootste hits en 5 gloednieuwe tracks van Stef Ekkel zijn inmiddels verzameld op het dubbelalbum “Dit Ben Ik – Het Beste Van Stef Ekkel”.

Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Stef Ekkel neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Stef Ekkel. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Het is ook mogelijk om Stef Ekkel en René Karst samen te boeken in een optreden van 1x 55 minuten. Interesse in deze unieke combinatie? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 1995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen