Sterre Koning boeken

Sterre Koning boeken bij Artist Agency Nederland

Sterre-Koning-boeken-inhuren

Sterre Koning zingt, presenteert, acteert, is succesvol YouTuber en model. Via haar sociale media houdt ze haar ruim 530.000 volgers op de hoogte van haar leven. Een spetterend live optreden van Sterre Koning boeken?  Neem contact op met ons voor meer informatie.

Sterre Koning – Thuis met Kerst

Sterre start haar carrière op negen jarige leeftijd. Vanaf die tijd maakte ze deel uit van het Kinderen voor Kinderen koor waar ze solo’s zong in ‘Klaar voor de Start’ en ‘Feest’ en haar eigen nummer ‘Mijn Boek’. Sterre vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 en in 2018 bereikte ze de halve finale van The Voice Kids. Ze heeft een eigen single uitgebracht en inmiddels ook twee singles voor DreamWorks.

Kids’ Choice Award

In 2019 heeft ze de Nickelodeon Kids’ Choice Award gewonnen voor aanstormend talent Nederland en België. Afgelopen najaar was Sterre te zien in 3 films, presenteerde ze de Tina Awards en het Nickelodeon Familie Festival en tekende ze een platencontract getekend bij Cloud9 Music. Daarnaast heeft Sterre een eigen YouTube kanaal en is ze online reporter (geweest) voor Tina TV, Yours Today, Avro Tros, RTL, Disney, Nickelodeon, enz. Ook bracht ze bij uitgeverij Kluitman haar eigen boek uit genaamd ‘STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?!’ In dit boek geeft Sterre een persoonlijke inkijk in haar leven en inspireert ze haar fans om ook hun dromen na te jagen. Eind 2019 bracht Sterre Koning haar nieuwe single Thuis met Kerst uit en geeft ze aan dat er in 2020 meer muziek aankomt.

Er worden cookies gebruikt voor deze content.

Voorkeuren

Sterre Koning boeken

Een optreden van Sterre Koning boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Sterre Koning inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Sterre Koning neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Sterre Koning. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Volg ons op Instagram

Gage tapeshow:                         Vanaf € 2250,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Gage met band:                         Vanaf € 3500,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inclusief backline exclusief geluid set
Gage presenteren:                         Op aanvraag

Zie ook: Ieder evenement in goede handen