StukTV boeken

StukTV boeken bij Artist Agency Nederland

STUK boeken bij Artist Agency Nederland

De drie mannen van StukTV zijn de nieuwe sterren van deze generatie. Op Stuk.TV voeren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. En dat zijn er nogal wat. Met meer dan een miljoen(!) abonnees op hun YouTube kanaal domineren ze de top van de Nederlandse online communities. STUK boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

StukTV

Sinds 2015 timmert STUK hard aan de weg. Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met ruim 1,6 miljoen abonnees, hebben ze ook in het festival- en clubcircuit naam gemaakt. Met ruim 250 shows op de teller staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte.

Na het uitbrengen van meerdere singles heeft STUK in het najaar van 2017 twee EP’s uitgebracht met uiteenlopende samenwerkingen (o.a. Kraantje Pappie, Tony Junior en Wolter Kroes). Recent is STUK een samenwerking aangegaan met Warner Music, nieuwe muziek wordt verwacht begin 2018.  STUK stond eerder al op Solar, Paaspop, Vestrock, Dreamfields, Matrixx at the Park, ParkCity Live, Stoppelhaene, Dutch Valley, Emporium Festival en Festyland.

STUK Boeken

STUK boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van STUK ? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van STUK !

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     3 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen