Swingo Bingo Legends boeken

Swingo Bingo Legends boeken bij Artist Agency Nederland

Swingo Bingo Legends boeken bij Artist Agency Nederland

Denk je bij het woord ‘BINGO’ aan een buurthuis vol stempelende bejaarden, of een campingavond in de kantine, knus onder een TL-balk? Dan is het nu de hoogste tijd om kennis te maken met Swingo Bingo Legends! Swingo Bingo Legends boeken doe exclusief bij Artist Agency Nederland.

Ons Swingo-team neemt je mee naar een show vol interactie, afwisseling en verrassende momenten waarin één thema centraal staat: entertainment! Mensen die het aandurven om een potje Swingo Bingo mee te spelen krijgen van de Swingo Ladies een Swingo kaart, waarmee je kans maakt om DE Swingo King of Queen van de avond te worden. Wie wil dat nou niet?

Het principe is eenvoudig: hoor je het muzieknummer voorbij komen die op jouw kaart staat, dan kruis je deze aan. Wanneer je een rij of volledige kaart vol hebt ren je naar het podium, roep je ‘SWINGO’ en winnen jij en je team een fantastische prijs!

Foute Swingo, Feest Swingo, 90s Swingo en nog veel meer thema’s behoren tot de mogelijkheden. Niets is te gek! De bingokaarten worden gedrukt, de DJ’s staan klaar en de chaos begint.

Swingo Bingo Legends boeken

Swingo Bingo Legends boeken bevat de volgende ingrediënten:

  • 1x 90 minuten vol gas de grootste Swingo Bingo hits
  • 2 DJ’s / entertainers
  • 4 Swingo-Ladies
  • SwingoBingo decor

Uitbreiding met extra licht en/of geluid is altijd mogelijk, evenals het verzorgen van een voor- en naprogramma. Wilt u Swingo Bingo Legends boeken met andere artiesten? Ook dat is geen probleem! Informeer naar de vele mogelijkheden.

Gage:                         Vanaf € 1695,- excl BTW en Buma
Duur:                         90 minuten
Omschrijving:           Incl decor
Samenstelling:           6 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen