The Boy Next Door boeken

The Boy Next Door boeken bij Artist Agency Nederland

The-Boy-Next-Door-boeken-bij-Artist-Agency-Nederland

Met zijn ongeslagen luistercijferkanon ‘La Colegiala’ heeft The Boy Next Door aan de hele wereld bewezen dat hij één ieder op zijn muziek kan laten dansen en een unieke act is voor elk publiek. Kort na deze giga-hit heeft hij een platencontract getekend bij het dominerende Spinnin’ Records, dat voor The Boy Next Door alle grenzen heeft doorbroken. Ook zijn samenwerking met Kriss Kross Amsterdam resulteerde in een megahit met Shakira’s ‘Whenever, wherever’. The Boy Next Door boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Boy Next Door internationale tour

Als je de kans krijgt om The Boy Next Door deze zomer mee te pakken tijdens één van zijn internationale tours dan valt hier geen seconde over te twijfelen. Zijn mix van Urban, Party & Bullshit staat als een huis en is de trendsetter van de nieuwe popmuziek van dit jaar. Er kan nog niet te veel over gezegd worden, maar houd een oogje in het zeil voor al zijn hits die uitkomen deze zomer. We garanderen je dat stilstaan geen optie is voor deze ‘feel good’ DJ die onderweg is naar de top. Don’t be a stranger and follow The Boy Next Door!

The Boy Next Door boeken

The Boy Next Door boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van The Boy Next Door neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Boy Next Door . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Duur:                   1x 60 minuten

Omschrijving:      Excl. techniek

Samenstelling:     1 persoon

 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen