The Dirty Daddies boeken

The Dirty Daddies boeken bij Artist Agency Nederland

The Dirty Daddies boeken

Met meer dan 500 shows in de benen is de kans dat je nog nooit van The Dirty Daddies gehoord hebt klein, zeer klein. De eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty! The Dirty Daddies boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Dirty Daddies show

In een twee uur durende live show worden ruim 100 hits op je afgevuurd, verpakt in muzikaal hoogstaande medleys. Iedere hit vloeit na maximaal één minuut naadloos over in de volgende, alsof het ooit zo bedoeld was. De top-2000 die als een tornado over een zingende, springende en hossende menigte raast. Het volledig in het wit getooide gezelschap speelt met hetzelfde gemak elke feesttent, elk festival en alle clubs van Nederland en omstreken plat.

The Dirty Daddies boeken

The Dirty Daddies boeken betekent feestgarantie, want deze mannen gooien werkelijk alle mogelijke hits in de dirty blender. Verwacht onder andere stevige rocktracks van AC/DC, Bon Jovi en Europe, kampvuur knallers van Oasis tot Mumford & Sons, glijders van Wham naar Bryan Adams en natuurlijk de heetste dancehits van het moment. Zoals je van The Dirty Daddies gewend bent zullen ook de foute uitstapjes links en rechts niet ontbreken. Dit jaar zullen de vingers gebrand worden aan DJ Paul Elstak, Will Smith, The Village People en vele andere guilty pleasures. The Dirty Daddies boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie aan te vragen.

Gage:                         Vanaf € 10.000,- excl BTW en Buma
Duur:                         2x 60 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen