The Euros boeken

The Euros boeken bij Artist Agency Nederland

the euros boeken

The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat. Ondersteund met de nodige special effects (CO2 en flames) storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties. The Euros boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Bandleden The Euros

Goedlachse toetsenist Peter zorgt voor een glimlach van oor tot oor tot het pijn doet in je kaken, broer en gitarist David laat de vlam in de pan slaan met zijn aanstekelijke enthousiasme, terwijl drummer Michiel feilloos het tempo van de avond aanvoelt en bepaalt. De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af en zorgen samen voor een geluid dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal. Meezingen, meedeinen en inhaken om vervolgens met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen.  Met nieuwe creatieve impulsen lijkt the sky the limit te zijn en belooft 2020 opnieuw een glansjaar te worden voor de band.

The Euros boeken

The Euros boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van The Euros  neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The Euros . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Gage:                         Vanaf € 3995,- excl BTW en Buma
Duur:                         1x 60 + 1x 75 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           Band

Zie ook: Ieder evenement in goede handen