Tommie Christiaan boeken

Tommie Christiaan boeken bij Artist Agency Nederland

Tommie-Christiaan-boeken

Sinds het laatste seizoen van De Beste Zangers is heel Nederland het erover eens: Tommie Christiaan is een begenadigd zanger. Dat had hij al bewezen in zijn vele musicalrollen, maar nu deed hij het op eigen titel. Elke week liet hij zowel de kijker als zijn medekandidaten versteld staan van zijn zangkunsten. Na dat succes is het nu tijd om door te pakken en meer te doen met zijn eigen muziek. Een overtuigend voorproefje was zijn eerste single Alles Wat Ik Voor Me Zag, die afgelopen oktober uitkwam. Tommie Christiaan boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

High School Musical

Na optredens als danser in grote shows en televisieprogramma’s en een hoofdrol in de film Afblijven bouwde Tommie een flink cv aan musicalwerk op. Tijdens de televisiezoektocht naar het personage Joseph voor de gelijknamige musical werd hij ‘weggekaapt’ voor een hoofdrol in High School Musical. Daarna won hij in een soortgelijke talentenjacht de hoofdrol in Zorro en speelde daarnaast in producties als Love Me TenderThe Little MermaidJesus Christ SuperstarGrease, Hair en dit seizoen in On Your Feet!

De Beste Zangers

Een keerpunt in Tommie’s carrière kwam toen hij het afgelopen seizoen meedeed aan Beste Zangers op NPO 1. Daar deed hij de monden van het publiek én zijn medekandidaten openvallen met fantastische vertolkingen van onder meer Caruso in vloeiend Italiaans, A Sama De in Surinaams dialect en Barcelona, een weergaloos duet met Tania Kross, dat op nummer 1 belandde bij iTunes. De views op YouTube gingen door het dak. Tommie Christiaan, de zanger, had zichzelf op de kaart gezet.

Alles Wat Ik Voor Me Zag

Op zijn binnenkort te verschijnen EP laat hij horen dat hij ook met eigen nummers uit de voeten kan. Was de single Alles Wat Ik Voor Me Zag nog een groovy nummer waarbij Tommie in de videoclip ook zijn danskunsten kon vertonen, de rest van zijn liedjes variëren van een ballad tot uptempo nummers. Met zijn Nederlandstalige muziek wil hij het gat vullen tussen aan de ene kant de volkszangers en aan de andere livebands, zegt Tommie stellig. “Uiteindelijk wil ik de grootste stage die er bestaat: met een vette band, dansers, spektakel, vuurwerk en 20.000 man met de handen in de lucht. Maar tegelijk zoek ik nog naar mijn stijl. Geen idee wat ik over vijf jaar maak, maar dat hoeft ook niet. Dat komt wel; ik wil voor nu gewoon mooie dingen maken.”

The Passion 2018

Tommie Christiaan maakte zijn debuut als Jezus in The Passion. Die vertolking werd meer dan goed ontvangen bij het publiek en de kijkers thuis. Het regent inmiddels complimenten op sociale media. ,,Wat een géweldige Jezus!”, merken meerdere mensen op.

Het is alweer de achtste editie van The Passion van de Evangelische Omroep. Dit jaar was het de eer aan de 32-jarige zanger en acteur Tommie Cristiaan om in de huid van Jezus te kruipen. Al bij het eerste nummer werd op sociale media duidelijk dat de musicalacteur met open armen werd ontvangen. ‘Ik kende @TommieChris niet goed, maar ik vind hem echt meesterlijk’, en ‘Een geweldige Jezus en wat heeft die man een super stem’, klinkt het in de reacties. Niet alleen vinden ze hem ‘perfect voor deze rol’, hij wordt door meerdere kijkers bestempeld als ‘misschien wel de beste Jezus ooit.’

Tommie Christiaan boeken

Tommie Christiaan boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Tommie Christiaan neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Tommie Christiaan . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

Gage:                         € 1750,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
 

Zie ook: Ieder evenement in goede handen