Vieze Jack boeken

Vieze Jack boeken bij Artist Agency Nederland

Vieze-Jack-boeken

Vieze Jack is de meest sexy feestartiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt bouwt Jack elke ruimte om tot een interactief feest. Zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves maken Jack onweerstaanbaar! Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube. Captain Jack werd dan ook bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ in 2017, ‘Stuntpiloot Jack’ in 2018 en ‘De Jack Express’ in 2019, is Vieze Jack niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Begin 2020 knalde Jack op een sloopkogel de iTunes hitlijst binnen. Vieze Jack veroverde opeens de nummer één positie met zijn nieuwste feestplaat: ‘De Hut Verbouwen’. Een optreden van Vieze Jack boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Podiumbeest Jack

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest! Zo beschikt hij over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Jack beschikt over meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring en speelt in een handomdraai iedere zaal plat. Daarbij weet hij alle vrouwen om zijn vinger te winden. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Boekingen Vieze Jack

Een optreden van Vieze Jack boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Vieze Jack inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Vieze Jack neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Vieze Jack. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         Vanaf € 2495,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Inprikken op aanwezig geluid
Samenstelling:           3 personen

Zie ook: Ieder evenement in goede handen