Wesley Klein boeken

Wesley Klein boeken bij Artist Agency Nederland

Wesley-Klein-boeken

Wat een paar jaar geleden begon voor de spiegel, draait uit op een veelbelovende zangcarrière. De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single Adios My Love op. Een jaar later volgt er een tweede single, Feest Van De Liefde. In juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de grote finale. Met een platencontract op zak en zijn eerste single You Raise Me Up uit mag Wesley zich uiteindelijk winnaar van Popstars noemen. Wesley Klein boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Debuutalbum Vandaag en Morgen

Zijn debuutalbum Vandaag En Morgen verschijnt in 2010, en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens Toppers In Concert. Rene Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré. In september 2012 volgt zijn studio album Volg Je Hart. Ook in 2013, 2014 en 2015 staat Wesley als gast samen met Danny Froger en Danny Nicolay voor de Toppers in de Amsterdam ArenA voor niet minder dan 50.000 enthousiaste mensen te zingen!

Gents, met Danny Nicolay en Danny Froger

2014 is het jaar dat Wesley begint aan een nieuwe uitdaging samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Met z’n drieën vormen ze Gents. De eerste single “Dans en zing” is een groot succes. In verband met de groeiende solocarrière besluit Wesley in 2016 te stoppen met Gents. Binnen de formatie werd hij vervangen door Yves Berendse.

Ook solo zit Wesley niet stil, met frisse, jonge producties gaat hij verder op zijn ingeslagen weg. Het jaar 2016 begint goed voor Wesley Klein met de release van zijn nieuwe album Onderweg. De schijf is gevuld met fijne, dansbare nummers. De meest recente hit Geef Mij Een Dag Uit Jouw Leven is natuurlijk ook op dit album terug te vinden. In 2017 trouwt hij zijn Nelly, voor deze dag neemt hij de single Dit Is De Dag op. Voor zijn nieuwe album verschijnt in het najaar van 2018 werkt hij samen met nieuwe mensen, de eerste single is Wind Onder Mijn Vleugels. Dit voorjaar verschijnt de single Doe ’t Met Mij.

Wesley Klein boeken

Wesley Klein boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Wesley Klein neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Wesley Klein . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Volg ons op Instagram

 

 

Gage:                         € 1995,- excl BTW en Buma
Duur:                         30 minuten
Omschrijving:           Incl. M/A-set
   

Zie ook: Ieder evenement in goede handen