Bel: 0523 208 007 of mail:

Alice DJ

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

3 personen


Niet eens zo heel lang geleden kon je geen radio luisteren of club binnenlopen zonder nummers te horen als Better off alone, Will I ever of Back in my life. Het succes van Alice DJ begon in 1999, toen een groep jonge DJ’s en getalenteerde producers hun samenwerking zagen groeien tot een wereldwijd project met meer dan een miljoen verkochte albums en 5 miljoen verkochte singles.

Internationale hits

Het controversiele album, getiteld ‘Who needs guitars anyway?’ leverde maar liefst 5 internationale hits op: Will I Ever (UK #7), The Lonely One (UK #16), Back in my Life” (UK #4), Celebrate our Love (UK #17) and Better Off Alone (UK #2). Andere landen waar Alice Deejay de charts veroverde waren Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zuid Afrika, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Spanje, Portugal en Canada.

In 2002 besloten de energieke frontvrouw Judy en de leden achter de schermen dat het mooi was geweest voor Alice Deejay. De hits werden echter nog vaak gedraaid op de radio en kwamen regelmatig voorbij in clubs. In 2013 hing er iets in de lucht: Shakira belde op. Ze werkte aan haar nieuwe album en wilde een nieuwe versie van Better off Alone opnemen. Nog geen maand later belde David Guetta en vroegen Ne-Yo en Akon toestemming om de ‘killer hook’ van Better off Alone te mogen gebruiken. Het resulteerde in een wereldwijde hit voor David en hernieuwde aandacht voor Alice Deejay.

Het gevolg… Alice DJ is back in business met een nieuwe stem en gezicht door de Amsterdamse DJ en zangeres Ilona! Oja, en een iets afgekorte naam: Alice DJ. Beschikbaar voor live-shows, gebaseerd op de originele hit singles en DJ optredens met de bekende EDM sound.

GET ALICE DJ BACK IN YOUR LIFE, NOW!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...