Bel: 0523 208 007 of mail:

De Alpenzusjes boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.795
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

2 personen


De Alpenzusjes boeken bij Artist Agency Nederland

De party act voor uw Après-ski feest: De Alpenzusjes! De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Helemaal dol. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee. Een optreden van de Alpenzusjes boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data.

Alpenzusjes scoren hit na hit!

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun nieuwe single Macho Hans schieten ze weer in de roos. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug! De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single ‘Wil Jij De Mijne Zijn’. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Alpenzusjes bekend van o.a.

– Winnaar Party Award 2014 Beste Feest Act
– Optredens bij Life 4 You en Utopia
– Nominatie Paty Awards 2015 Populairste Party Act
– Hits o.a. Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke

De Alpenzusjes boeken

Een optreden van De Alpenzusjes boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van De Alpenzusjes neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van De Alpenzusjes. De Alpenzusjes inhuren voor jouw evenement? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...