Bel: 0523 208 007 of mail:

JETSET boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.895
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. techniek tot 1.000 personen


Samenstelling:

Band


Coverband JETSET boeken bij Artist Agency Nederland

Entertainment op topniveau brengen, dat is elk optreden weer onze missie. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET haal je high energy en de absolute top in huis. Al jaren staat JETSET LIVE garant voor een energieke en interactieve show met up-to-date repertoire voorzien van de vetste mash-ups en medleys. Outfits, uitstraling, repertoire en podiumpresentatie zijn tot in de puntjes verzorgd. Dit alles aangevuld met live VJ-beelden op LED screen, kortom een genot om naar te kijken. Met een custom made licht- en VJ-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium. Vanuit onze passie en gedrevenheid blijven we ons continu ontwikkelen en vernieuwen, waardoor u telkens weer verrast wordt. Een optreden van coverband JETSET boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland.

Waarom JETSET boeken?

Ondersteund door onze vakbekwame crew zijn de mogelijkheden voor licht, geluid en video eindeloos. Door hun prettige manier van communiceren, bent u in staat om samen met hen de meest optimale situatie te creëren. JETSET LIVE! is meer dan muziek alleen: energiek, interactief, trendy en professioneel. Dit alles maakt JETSET LIVE! tot dé geschikte live band voor uw evenement of feest!

Boekingen JETSET  LIVE!

Een optreden van JETSET boeken doe je bij Artist Agency Nederland. JETSET  LIVE inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van JETSET  LIVE neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van JETSET  LIVE. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...