Bel: 0523 208 007 of mail:

Danny Froger

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.795
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Danny Froger boeken bij Artist Agency Nederland

Danny Froger werd op 7 januari 1988 geboren en groeide natuurlijk op met muziek. Van kleins af aan werd er gezongen en met een naam als Froger was hij bijna voorbestemd om ‘het vak’ in te gaan.  Op 16-jarige leeftijd vond vader René hem rijp voor een openbaar optreden, en dat werd dan maar gelijk de Arena! 50.000 enthousiaste Froger fans sloten de nieuwe telg in hun armen. Danny Froger boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Daarna ging  het snel. Danny deed steeds meer gast optredens in de shows van zijn vader en zong dan zijn eigen voorkeur in repertoire. Engelstalige hits afgewisseld met hier een daar een nationale kraker. Tijdens de theatertour van René in 2008 raakte Danny echt op dreef. Hij zong  live met de band en werd steeds zelfverzekerder.

Na alle reality soaps waarin hij uiteraard een rol vervulde is hij er nu dan ook klaar voor zijn eigen weg te gaan. Danny treedt op met een 30 minuten durende show waarin hij zijn favoriete nummers brengt. En dat de appel niet ver van de boom valt zal blijken….!

Danny Froger boeken

Danny Froger boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Boek Danny Froger vandaag nog door vrijblijvend contact op te nemen voor beschikbaarheid of om direct een optie te plaatsen voor een optreden.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...