Bel: 0523 208 007 of mail:

De Sjonnies

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2450
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 45 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set + decor


Samenstelling:

3 personen


Friso & Konstantijn Ruysdael en Bennie Solo gaan ‘Bek toe De Sjonnies!’

Friso Ruysdael en Konstantijn Ruysdael richtten in 1991 De Sjonnies op. Met hun zingende vader Ronnie kende de band vele succesjaren; hun karakteristieke combinatie van humor, theater, feest en gezelligheid is dan ook vaak gekopieerd maar zelden tot nooit overtroffen. Statistieken laten zien dat De Sjonnies in hun glorietijd 1995-2010 onafgebroken tot de top-10 van optredende bands behoorde. Vervolgens deden de broers  een stapje terug en richtten ze zich onafhankelijk van elkaar grotendeels op andere zaken. Maar sinds ze in 2014 met behulp van Bennie Solo hun samenwerking nieuw leven inbliezen is het vlammetje weer gaan branden. En hoe!

Achter de schermen werd er hard gewerkt aan een comeback. Kwalitatief stond de act snel weer als een huis, maar drukke werkzaakheden van de heren stonden een echte doorbraak vooralsnog in de weg. Vandaar dat nu in goed overleg is besloten dat De Sjonnies weer op eigen benen gaan staan. Onder de titel “Bek Toe De Sjonnies” gaan Friso, Konstantijn en Bennie Solo – de naam zegt het al – terug naar de ouderwetse gezelligheid die De Sjonnies jarenlang heeft gekenmerkt en die nog steeds vele harten sneller doet kloppen.

Als er iemand is die vader Ronnie als podiumbeest kan opvolgen, dan is het Bennie Solo wel, daar is vrijwel iedereen van overtuigd. Met de muzikale en artistieke begeleiding van Friso en Konstantijn Ruysdael wordt het nieuwe concept dan ook een zeer kansrijke toekomst toegedicht. Gebaseerd op de podium hits “Dans je de hele nacht met mij”, “Roos in je blonde haren”, “Annemarie”, “Japapa”, “Zwemmen zonder slip” en “M’n fiets is gejat!” wordt er een nieuwe show gebracht die het publiek  qua sfeer weer helemaal terugbrengt naar de succesjaren van De Sjonnies.

In januari 2016 is het 25 jaar geleden dat De Sjonnies hun eerste stappen in de wereld van het amusement zetten. Daarom zal in het komende jaar op diverse manieren stilgestaan worden bij dit gedenkwaardige feit. Maar voorlopig gaan Friso, Konstantijn en Bennie Solo vooral veel optreden omdat vooral daar de essentie van hun succes ligt. Met “Bek Toe De Sjonnies” is het beste uit twee werelden verenigd in één unieke act. Een act die je gezien moet hebben om er over mee te kunnen praten. Je wordt meegenomen in een muzikaal avontuur voor jong en oud, dus neem gerust je schoonmoeder mee!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...