Bel: 0523 208 007 of mail:

Emma Heesters boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 4.000
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Emma Heesters boeken bij Artist Agency Nederland

YouTubster, singer-songwriter en zangeres Emma Heesters vind je samen met haar 550.000 (!!) abonnees op Youtube, die groot fan zijn van haar fantastische covers. Ze zingt onder andere samen met de wereldwijd beroemde YouTubers Kurt Schneider en Jason Chen. Maar wat weinig mensen misschien weten, is dat Emma Heesters ‘gewoon’ uit Amsterdam komt. Hoewel er plannen liggen om in LA een eigen album op te nemen, vond Emma het niet erg om bij Qmusic live in de studio van zich te laten horen. Ook op social media en de streaming diensten is ze niet onopgemerkt gebleven: met meer dan 190K Spotify luisteraars per maand,  meer dan 550K abonnees op haar YouTube kanaal en MTV’s Cover of the Month Artist 2017 op zak is Emma Heesters iemand om zeker in de gaten te houden! Emma Heesters boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Emma Heesters boeken

Emma Heesters boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Emma Heesters neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Emma Heesters. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

De cover van de zomerhit Despacito van Zeeuwse zangeres Emma Heesters ging viral met zo’n 10 miljoen views. Ze timmert nu zo’n twee jaar aan de weg als YouTuber. Daar kan ze inmiddels van leven en binnenkort hoopt ze een platencontract te tekenen bij een major label in Los Angeles. Ook is haar eerste single in de maak. Wie is die self made Zeeuwse schone nu eigenlijk?

Emma Heesters zingt covers van bekende liedjes en plaatst die op YouTube. Ze heeft zo’n 550.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Elke week plaatst ze een nieuwe video. Met zomerhit Despacito ging Emma viral. Het filmpje is op Facebook zo’n 6,5 miljoen keer bekeken en op YouTube heeft de video al meer dan 2,1 miljoen views. Samen met het bekijks van Jason Chen, ook een bekende YouTuber met wie ze de cover inzong, is de video inmiddels zo’n 10 miljoen keer bekeken.

Emma Heesters heeft vooral Engelstalige fans: “De meeste abonnees komen uit Amerika, dat is altijd al zo geweest. In de comments zag je wel dat mensen me opmerkte door de radio, maar in mijn bereik was het niet direct terug te zien. De video liep al als een trein”, legt ze uit. Ook verbaasden sommige mensen zich er over dat ze ‘gewoon’ uit Nederland komt: “Nederlanders denken vaak dat ik Amerikaanse ben.”

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...