Bel: 0523 208 007 of mail:

Empire boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

2x 45 + 1x 75 minuten


Omschrijving:

Incl. B-set + licht


Samenstelling:

7 personen


Empire boeken bij Artist Agency Nederland

Zeg maar dag tegen de doordeweekse sleur. Zeg maar dag tegen je baas, je school of al je andere doordeweekse verplichtingen. Het is de hoogste tijd om er eens lekker op uit te gaan. Om helemaal uit je dak te gaan, om al feestend mee te zingen met de grootste rock-, pop- en feestklassiekers uit binnen- en buitenland. Mee dansen, schreeuwen en gek doen op het beste, meest brede repertoire wat Nederland (en omstreken) te bieden heeft. Het is tijd voor een avond die je nooit meer vergeet. Het is tijd voor EMPIRE! Empire boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Publiekswinnaar in Paradiso

In een tot de nok gevuld Paradiso Amsterdam verkoos het publiek EMPIRE tot publiekswinnaar tijdens ‘The Clash of the Coverbands’. En dat is niet voor niets. De zeven bandleden delen de liefde voor muziek en maken van elk optreden een show alsof ze de Ziggo Dome ter plekke afbreken. Hoe ze dat doen? Naast de spectaculaire lichtshow knallen ze met confetti, streamers en stage-flame vuur effecten zodat elk optreden een gi-ga spektakel is! Alles hebben ze ervoor over om jou die onvergetelijke avond te laten beleven. Een band die past op elke gelegenheid. Of het nu een afgeladen feesttent is, een bedrijfsfeest of een bruiloft, EMPIRE laat het publiek genieten. En pssst.. Ze zien er ook nog eens super knap uit. Hé, hallo! Het oog wil ook wat!

Empire boeken

Dus; ook klaar met de dagelijkse sleur en toe aan lekker gek doen? Kom naar een show van EMPIRE en beleef de avond die je niet snel zal vergeten! EMPIRE moet je zien! Empire boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag verder!

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...