Bel: 0523 208 007 of mail:

Feest DJ Maarten boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 995,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 240 minuten


Omschrijving:

Incl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Feest DJ Maarten boeken bij Artist Agency Nederland

Feest DJ Maarten is een van de beste Nederlandse entertainers. Deze knotsgekke DJ schuwt geen enkel middel om de tent op zijn kop te zetten. Tijdens een show draait Maarten niet alleen plaatjes maar zingt hij ook de sterren van de hemel. Maffe verkleedpartijen, gekke attributen, foute videoclips in combinatie met de geniale vondsten van Maarten zorgen ervoor dat u het niet droog weet te houden. Een kolderieke show waar de vonken van af spatten. Feest DJ Maarten boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Feest DJ Maarten hits

Naast zijn knotsgekke shows is Maarten ook succesvol actief op singlegebied. Hij haalde de Mega Top 100 met nummers als: “Ik ben vandaag zo vrolijk“, “Wat een lekkere kont“, “Ik ben een kikker“, “18“, “In Hollands staat een huis“, “Hamburgers met korting” “Suikerspin” en “Alle idioten zingen over boten“. Deze laatstgenoemde single heeft op youtube al bijna 13 miljoen hits gescoord!!! In oktober 2018 komt Maarten weer met een prachtige, vrolijke single. Titel: Problemen? Paar nemen! 

Feest DJ Maarten boeken

Feest DJ Maarten boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Feest DJ Maarten neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Feest DJ Maarten . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk. Optredens van DJ Maarten duren vier uur en zijn inclusief geluid en licht.

 

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...