Bel: 0523 208 007 of mail:

Flamman & Abraxas

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 / 3 personen


Flamman & Abraxas boeken bij Artist Agency Nederland

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en live shows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feest cafés. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy “Let me know if you’re good to go, I said: Hold Up!” sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi. Flamman & Abraxas boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Flamman & Abraxas boeken

Vanaf nu zijn Flamman & Abraxas te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een DJ set zonder MC. Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingrediënten aanwezig voor een knalavond!

Flamman & Abraxas boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Flamman & Abraxas neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Flamman & Abraxas . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...