Bel: 0523 208 007 of mail:

Flamman & Abraxas

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

2 / 3 personen


Flamman & Abraxas boeken bij Artist Agency Nederland

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en live shows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feest cafés. Regelmatig laten zij zich vergezellen door MC Remsy “Let me know if you’re good to go, I said: Hold Up!” sinds een dik half jaar vaak aangevuld met ex-Party Animal Jordi. Flamman & Abraxas boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Flamman & Abraxas boeken

Vanaf nu zijn Flamman & Abraxas te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een DJ set zonder MC. Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingrediënten aanwezig voor een knalavond!

Flamman & Abraxas boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Flamman & Abraxas neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Flamman & Abraxas . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy & Rick

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...