Bel: 0523 208 007 of mail:

Frank van Etten boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.295
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Frank van Etten boeken bij Artist Agency Nederland

Met zijn laatste veel gedraaide hitsingle ‘Huisje op Wielen’, waarvan 26 februari 2018  een remix met Yes-r wordt uitgebracht,  is de populaire volkszanger Frank van Etten definitief terug gekeerd naar zijn roots. 15 jaar geleden kwam zijn carrière in een stroomversnelling dankzij de meezinger ‘Leef Als Een Zigeuner’, welke is uitgegroeid tot een ware klassieker en nog steeds een van de hoogtepunten van zijn huidige optreden is. Frank van Etten boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Na zijn doorbraak in 2002 volgende vele succesvolle singles zoals ‘Ik Ben Een Vagabundo’, ‘Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen’ en ‘Ik Sta In Lichterlaaie’. Afgelopen jaar is Frank’s zevende album, getiteld ‘Zigeunerhart’, verschenen wat zeer succesvol bleek in zowel CD verkoop als in het aantal streams van het album.

Recentelijk heeft Frank zijn samenwerking met NRGY Music verlengd en gaat hij i.s.m. met zijn management Q&Q Events zijn carrière verder uitbouwen. De komende maanden zal Frank regelmatig op TV te zien zijn in een zangcompetitie en daardoor volop in de belangstelling staan van zijn fans. Daarnaast verschijnt op 20 maart a.s. zijn allernieuwste single ‘Jouw Heupen’

In 2016 tekent Frank bij het grootste Nederlandstalige label: NRGY. Hij scoort direct een kneiter van een hit met ‘Ik wil met je dansen’. Ook maakt Frank een nummer met zijn zoon Jamy. Vlak voordat het jaar eindigt, lanceert hij zijn nieuwe single ‘Ik sta in lichterlaaie’. Dit nummer is nu al de meest gedraaide kroeghit van 2017. In februari volgt de release van zijn zesde album ‘Mijn Zigeunerhart’.

Frank van Etten boeken

Frank van Etten boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor beschikbaarheid of om een vrijblijvende optie te plaatsen.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...