Bel: 0523 208 007 of mail:

Hazes Tribute boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.195
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M/A-set


Samenstelling:

1 persoon


Hazes tribute boeken bij Artist Agency Nederland

Als “kleine jongen” is Jeroen “Hazes” een zeer groot fan van dé grote André Hazes. Noem een nummer van André Hazes en Jeroen zingt hem mee van begin tot eind, vraag hem iets over zijn idool en hij vertelt het je. Sinds een aantal jaar vertolkt Jeroen de hits van André Hazes en is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel erg dicht bij zijn idool liggen. Een optreden van de Hazes tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

De vele optredens in plaatselijke cafés, zalen en partijen, hebben Jeroen naar een hoger niveau weten te brengen. Jeroen staat werkelijk in alle grote en kleine evenementen, zoals op vrijwel alle MEGAPIRATENFESTIJNEN en andere mega party’s. Het nu wel duidelijk geworden dat Jeroen klaar is om aan héél Nederland zijn talent te performen.

Doe uw ogen dicht en krijg rillingen van het zo vergelijkbare stemgeluid van André Hazes, doe ze open en zie wederom die verbluffende gelijkenis. Jeroen is inmiddels al een véél geboekte artiest geworden en staat op grote festivals waar hij vaak als één van de beste artiesten bestempeld wordt. Ook de televisie heeft al aandacht aan onze Jeroen geschonken en inmiddels is hij al meerdere malen verschenen in programma’s van Talpa, Tros, TV Gelderland en TV Oost. Jeroen “Hazes” moet je Zien en Horen.

Hazes tribute boeken

Jeroen Hazes brengt vol passie een muzikaal eerbetoon aan zijn muzikale held. Dit maakt de Hazes Tribute een kwalitatief waardige show die zelfs de grootste Hazes fans tot tranen weet te roeren. Een optreden van de Hazes tribute boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van  de Hazes show neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van de Hazes tribute. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...