Bel: 0523 208 007 of mail:

HIKE boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.895
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. techniek tot 1.000 personen


Samenstelling:

Band


HIKE boeken bij Artist Agency Nederland

Een zoveelste dertien in een dozijn biografie, gevuld met de mooiste woorden, prachtige complimenten en poëtische beschrijvingen van de waanzinnige grootsheid van de act,  zou de plank in het geval van de (cover)band HIKE volledig misslaan! De vier muzikanten van HIKE zijn hier namelijk véél te nuchter voor, en hebben dit helemaal niet nodig. Feestvierend Nederland weet namelijk al ruim voldoende bij het alleen al horen van de naam, of het zien van de vier bekende blokletters! HIKE boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Saints ’n Sinners wordt weer HIKE

Tweeënhalf jaar geleden gooide HIKE het roer volledig om. HIKE werd Saints ’n Sinners en ze verruilden het oude vertrouwde voor het grote onbekende. Het bracht de band in alle uithoeken van het land; ze speelden op te gekke feesten waarvan ze het bestaan nog niet kenden. En dat minstens 100 keer per jaar! Een feest met HIKE maakt indruk, en staat gegarandeerd in je geheugen gegrift; herinneringen zorgen jaren later nog voor een grote glimlach op je gezicht! Niet voor niets werd de band door Party Awards meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’! En, hoe heet die zomerhit ook al weer? Lekker lekker in de zon!Nederland was nog niet eerder zo groot! De band stond als een huis en een optreden voelde als het geven van een concert.

Meer weten over HIKE:

  • HIKE staat al jaren aan de top van het Nederlandse covercircuit
  • HIKE is uitermate geschikt voor o.a. een tentfeest, pleinfeest, kermis, dancing, privéfeest, etc.
  • HIKE werd meerdere malen uitgeroepen tot ‘Populairste Feestband van Nederland’ door Party Awards
  • De HIKErmis is een eigen evenement van de band
  • HIKE schrijft ook eigen liedjes, in 2011 werd ‘Lekker Lekker in de Zon’ een ware zomerhit
  • HIKE had meerdere malen haar eigen docuserie op regionale TV

HIKE boeken

HIKE boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van HIKE neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van HIKE . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...