Bel: 0523 208 007 of mail:

Isabel Provoost

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.975
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Isabel Provoost boeken bij Artist Agency Nederland

Vanaf haar auditie stiekem een van de grote kanshebbers van The Voice of Holland, seizoen 2016/2017: Isabel Provoost. Ze werd 2e tijdens de finale, waarin ze samen met Paskal Jakobsen liet zien en horen dat er volop talent zit in Zeeland! Met de finale van The Voice kwam ook haar eerste single, Nothing, uit en is Isabel klaar voor Nederland. Isabel Provoost boeken doe je eenvoudig via Artist Agency Nederland.

The Voice of Holland

Op haar 14e deed Isabel mee aan The Voice Kids. Tot haar verbazing draaiden alle coaches en koos ze voor Nick & Simon. Bij The Voice Kids heeft Isabel een superleuke en leerzame tijd gehad en is ze uiteindelijk tot in de finale gekomen. Daarna is Isabel vooral gaan optreden, zowel akoestisch als met band. Het leek haar leuk om ook eens mee te doen aan The Voice of Holland. Na de blind auditions – die ze glansrijk doorstond – koos ze voor Team Sanne en na de battles wist Isabel het zelfs te schoppen tot runner-up tijdens een zinderende finale!

Isabel Provoost boeken

Isabel Provoost boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Voor meer informatie over een optreden van Isabel Provoost neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Isabel Provoost. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.
Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...