Bel: 0523 208 007 of mail:

Julia van Bergen boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ Op aanvraag
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

1 persoon


Julia van Bergen boeken bij Artist Agency Nederland

In 2014 won Julia de finale van het Junior Songfestival. Met haar deelname heeft ze er veel fans bij gekregen en is ze inmiddels, met meer dan 22.000 abonnees op YouTube en 92.000 volgers op Instagram, uitgegroeid tot een ware social media influencer. Julia is er klaar voor om een serieuze zangcarrière op te bouwen en heeft dat laten zien bij The Voice of Holland. Julia van Bergen boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

The Voice Kids

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde ertoe dat ze met het zelfgeschreven nummer ‘Around’ meedeed aan de audities van het Junior Songfestival in het voorjaar van 2014. Ook nu weer begeleidde Julia zichzelf op de piano. Dit bleef niet onopgemerkt bij de jury die haar roemde om haar muzikaliteit.

Junior Songfestival

Dit leidde tot een finaleplaats bij het Junior Songfestival. Haar producers, Joost Griffioen en Stas Swaczyna van The Rocketeers, gingen met ‘Around’ aan de slag en maakte er een actueel en finale-waardig nummer van. Julia won hiermee glansrijk zowel de halve finale als de finale van het Junior Songfestival met het maximum aantal punten en mocht Nederland vertegenwoordigen in Malta! Ze eindigde daar op een knappe 8e plaats. Maar ook na het Eurovisie Junior Songfestival hield het niet op voor Julia. Zo trad ze samen met de andere JSF-finalisten op tijdens het Zapp-Sinterklaasfeest. Ook stond ze te midden van grote Nederlandse namen als Sharon Doorson, Niels Geuzebroek en Sandra van Nieuwland tijdens Kerst met de Zandtovenaar dat rond de Kerstdagen meerdere keren op televisie te zien was.

Julia van Bergen boeken

Julia van Bergen boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Meer weten over een optreden van Julia van Bergen? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een boeking van Julia van Bergen!

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...