Bel: 0523 208 007 of mail:

Kimberly Maasdamme boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.475
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 30 minuten


Omschrijving:

Incl. M-set


Samenstelling:

Incl. 2 danseressen


Kimberly Maasdamme boeken bij Artist Agency Nederland

Als kind was Kimberly al bezeten van muziek. Bij iedere mogelijke gelegenheid stond zij bij familiefeestjes zonder schaamte en angst de liedjes te zingen van haar grote idool en voorbeeld Whitney Houston. Op haar 16e jaar kon het dan ook niet uitblijven, Kimberly startte op het conservatorium Artez in Enschede.  Tijdens haar studietijd kwam zij in aanraking met muzikale leeftijdsgenoten en schitterde ze al snel bij haar eerste band, en niet zomaar een band…: “The Young Beethoven”, in het circuit een van de beste coverbands van ons land. Kimberly Maasdamme boeken doe je eenvoudig bij Artist Agency Nederland.

The Voice of Holland

Na lang aarzelen besloot Kimberly om aan het populaire programma TVOH deel te nemen. Inmiddels is het programma hebben meer dan 1 miljoen Nederlanders Kimberly in hun armen gesloten. Ook de jury is en blijft razend enthousiast en overtuigd van haar kunnen; Ali werd instant verliefd en Waylon ontfermde zich over haar veelzijdige talent.

Kimberly Maasdamme boeken

Wilt u Kimberly Maasdamme  boeken of inhuren voor een optreden op uw personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Bent u benieuwd naar de prijs van een optreden van Kimberly Maasdamme en de beschikbaarheid van Kimberly Maasdamme? Bij Artist Agency Nederland ben je bij het juiste boekingsbureau voor de boekingen van Kimberly Maasdamme. Neem contact op via contact@artistagency.nl. U ontvangt nog dezelfde dag een vrijblijvende offerte voor een optreden van Kimberly Maasdamme.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...