Bel: 0523 208 007 of mail:

KISSterious boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 1.495
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 90-120 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

Band


KISSterious boeken bij Artist Agency Nederland

YOU WANTED THE BEST AND YOU GOT IT! KISSterious is je nummer 1 KISS tribute band en geeft je de KISS-klassiekers in vol ornaat en met alle special effects en persoonlijke acts die je mag verwachten van een KISS tribute! Elke show van KISSterious is een waar rock’n roll feest. De setlist is gevuld met klassiekers zoals Detroit Rock City, I love it loud, Deuce en natuurlijk favorieten aller tijden als: Sure Know Something en I was made for loving you. Een optreden van deze legendarische KISS tribute KISSterious boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

KISSterious Shows

De KISSterious shows omvatten de legendarische kostuums, plateau laarzen en uiteraard de wereldberoemde make-up. De band maakt gebruik van de kenmerkende KISS  instrumenten en een volledig LED-verlicht drumstel. Samen met rookeffecten, vlammenwerpers, een knipperend KISS-logo, blinders, sirenes, streamers en vuurwerk is de KISSterious -show één die je nooit meer zal vergeten! KISSterious speelt een mix van volledige, lite en uplugged shows. Steeds vaker wordt KISSterious geboekt voor grotere evenementen.

KISSterious boekingen

Een optreden van KISSterious boeken doe je bij Artist Agency Nederland. KISSterious inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een show van KISSterious neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van KISSterious. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...