Bel: 0523 208 007 of mail:

Kolonel Confetti boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 895,00
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

1x 60 minuten


Omschrijving:

Excl. techniek


Samenstelling:

1 persoon


Kolonel Confetti boeken bij Artist Agency Nederland

Peleton, Kameraden, Vrienden en Haters! Mag ik mezelf even voorstellen? Mijn naam is Kolonel Confetti, het nieuwste feestbeest in de partyscene en voor mij is het hele jaar Carnaval! Helemaal nieuw in deze wereld ben ik niet want stiekum zit ik al héél lang (achter de schermen) in de entertainment business … Wat kan je van mij verwachten vraag je jezelf zeker af ? Nou dat zal ik eens even vertellen … Ik ben een producer, DJ en MC in 1 die oude en nieuwe hits remixed, mash up’ed en bootlegt in Carnaval Style. Over alle tracks die ik aanpak gooi ik het nodige aan confetti zodat ze net ff feestelijker zijn. Tijdens mijn optreden heb ik mijn grootste vriend “De Confetti Gun” mee en samen zetten we de hele boel op z’n kop met hele bekende meezingers maar dan wel met mijn eigen sausje er over heen ! 100 % Feestgarantie … en oohjaa … niet alleen tijdens Carnaval maar gewoon het hele jaar! Een optreden van Kolonel Confetti boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Kolonel Confetti boeken?

Een optreden van Kolonel Confetti boeken doe je bij Artist Agency Nederland. Kolonel Confetti inhuren voor een optreden? Voor meer informatie over een optreden van Kolonel Confetti neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van Kolonel Confetti. Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Kolonel Confetti Soundcloud

Op m’n Soundcloud kanaal (www.soundcloud.com/KolonelConfettiOfficial) kun je luisteren naar een aantal van mijn eigen remixen en liedjes. Je kan mij vanaf nu overal op het wereldwijde web vinden @KolonelConfettiOfficial of natuurlijk op mijn eigen website www.kolonelconfetti.nl

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...