Bel: 0523 208 007 of mail:

Melrose boeken

Gegevens optreden

Programma:

Gage:

€ 2.995
(excl. 7% BUMA, excl. 9% BTW)


Duur:

3x 60 minuten


Omschrijving:

Incl. C-set


Samenstelling:

Band, incl. FX


Melrose boeken bij Artist Agency Nederland

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laser-en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!! Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Melrose boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastsiche meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest! Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis… Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE… Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten… En dat betekent hossen, springen en meezingen… Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

Melrose boeken

Veelzijdig | Theatraal | Flexibel | 100% Feest en mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken! Waanzinnige energieke show met een repertoire bommetjevol kneitervette hits van de internationale popgeschiedenis. Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis… Bereid je maar voor op een schorre stem the day after…. Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een super gevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest! Op een dag wil je niet zomaar een band, op een dag wil je MELROSE. Melrose boeken doe je bij Artist Agency Nederland.

Roy

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om op de hoogte te blijven van nieuws over onze artiesten en bands...